Главная » 2014 » Февраль » 1 » Спілкування з городянами триває
19:40
Спілкування з городянами триває
Спілкування з городянами триває


Різним аспектам життєдіяльності громади були присвячені питання, з якими чугуївці звернулись на пряму лінію телефонного зв'язку з міським головою, що відбулася в понеділок.

Зокрема, літня жінка-інвалід попросила міського голову посприяти у перенесенні дати отримання нею пенсії на більш ранню з метою отримати можливість своєчасної оплати за послуги ЖКГ. Галина Мінаєва дала відповідне доручення керівникам, який курирує напрямок соціального захисту населення.

Також міський голова пообіцяв розібратися в проблемах, з якими зіткнулася в Центральній районній лікарні бабуся хворого малюка. Не секрет, що в даний час триває реформування системи первинної ланки медичної допомоги в нашому місті, і процес цей проходить не завжди безболісно. Галина Миколаївна дала доручення своєму заступнику Тетяні Винник детально розібратися в піднятій мешканкою міста проблеми і звернути на неї увагу керівництва Центральної районної лікарні.

На контроль міського голови були також взяті питання ремонту світлофора в районі Ростовської траси, збитого автомобілем, вивезення сміття в одному з чугуївських ОСББ і ряд інших проблем, піднятих городянами.
Просмотров: 481 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: