Главная » 2014 » Май » 4 » Веб-камера Чернобыль
17:45
Веб-камера Чернобыль

Трохи пізніше в сквері Комсомольський відбувся мітинг «Чорнобиль: це не повинно повторитися», який зібрав представників міських та районної влади, громадських організацій, міських установ і підприємств. Відкрився мітинг філософським танцем «Біле і чорне» у виконанні танцювального колективу «Вікторія», показав глядачам, як панують рівновагу і світ можуть бути легко зруйновані, і добро вступить у боротьбу зі злом.

26 квітня - день печалі. До учасників заходу звернулися Михайло Нікітченко, заступник голови Чугуївської райдержадміністрації Вероніка Ковальчук. В ході мітингу ведучі зачитали звернення народного депутата України Дмитра Шенцева.

А есть ли веб-камера в Чернобыле?

Величезний тягар відповідальності ліг на плечі тих, хто прибув до Чорнобиля. Лише протягом 1986-1987 років на ліквідацію наслідків аварії було направлено понад шістсот тисяч чоловік, серед них були і чугуївці. Своїми спогадами про ті страшні дні поділився ліквідатор аварії на ЧАЕС Олександр Малько. Також Олександр Петрович виступив з ініціативою організувати в місті пересувну фотовиставку, яка буде розповідати про подвиг чугуївських ліквідаторів і експонуватися в мікрорайонах міста, щоб кожен житель Чугуєва знав в обличчя тих, хто приборкав «мирний» атом.

Символом того, що пам'ять про Чорнобиль жива, стали квіти, покладені в цей день до пам'ятного знаку, а також радісний життєствердний танець у виконанні юних артистів.

Просмотров: 1367 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: