Главная » 2014 » Май » 04

У пошуках виходу з кризи

Тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкової території, які надає Комунальне житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство Чугуєва, були затверджені 13.02.2009 р. Станом на 01.04.2014 року складові тарифу покривають фактичні витрати на 58%, на підставі цього  постійно зростає заборгованість перед постачальниками та бюджетом.

Для подолання критичного стану, в якому знаходиться КЖРЕП, для забезпечення фінансової стабільності та зниження собівартості послуг на підприємстві проводяться такі заходи:

– робітники підприємства починаючи з червня 2010 року по теперішній час, з метою економії фонду оплати праці, працюють в режимі неповної зайнятості;

– в серпні 2013 року проведено реорганізацію структури підприємства, що забезпечило вивільнення 26 штатних одиниць, у тому числі 4 штатних одиниці інженерно-технічного персоналу;

– розроблено перелік платних послуг, які КЖРЕП надає мешканцям житловог ... Читать дальше »

Просмотров: 640 | Добавил: Админ | Дата: 04.05.2014 | Комментарии (0)


В Санкт-Петербурге состоялся Первый международный конкурс рисунка «Мир Александра Городницкого глазами детей». Идея конкурса зародилась на конкурсе авторской песни «Зимний Эсхар», на который съезжаются барды-исполнители со многих стран мира.

Инициатором конкурса рисунка для детей стал известный поэт-бард Александр Городницкий, который предложил детям выполнить иллюстрации к его песням и стихотворениям. В этом конкурсе приняли участие дети из Австралии, Азербайджана, Германии, Израиля, Канады, России, США, Украины, Франции, Чехии, Швеции, Эстонии.

Одними из победителей этого замечательного конкурса стали учащиеся Чугуевской детской художественной школы им. И. Е. Репина: Александра Фролова, Ростислава Посохова, Ирина Шевченко, Диана Шевченко, Полина Негодуйко, Андрей Миндарь (преподаватель В. И. Непомнящий), Виктория Бурейко (И. А. Гончарук), Мария Митусова, Анастасия Рябцева (О. В. Непомнящая). В торжественной обстановке в Художественной галере ... Читать дальше »

Просмотров: 664 | Добавил: Админ | Дата: 04.05.2014 | Комментарии (0)


Трохи пізніше в сквері Комсомольський відбувся мітинг «Чорнобиль: це не повинно повторитися», який зібрав представників міських та районної влади, громадських організацій, міських установ і підприємств. Відкрився мітинг філософським танцем «Біле і чорне» у виконанні танцювального колективу «Вікторія», показав глядачам, як панують рівновагу і світ можуть бути легко зруйновані, і добро вступить у боротьбу зі злом.

26 квітня - день печалі. До учасників заходу звернулися Михайло Нікітченко, заступник голови Чугуївської райдержадміністрації Вероніка Ковальчук. В ході мітингу ведучі зачитали звернення народного депутата України Дмитра Шенцева.

А есть ли веб-камера в Чернобыле?

Величезний тягар відповідальності ліг на плечі тих, хто прибув до Чорнобиля. Лише протягом 1986-1987 років на ліквідацію наслідків аварії було направлено понад шістсот тисяч чоловік, серед них були і чугуївці. Своїми спогадами про ті страшні дні поділився л ... Читать дальше »

Просмотров: 1368 | Добавил: Админ | Дата: 04.05.2014 | Комментарии (0)